За нас

INOKIM BULGARIA / DTK ELECTRONICS е ексклузивен представител на марката INOKIM в България.

Нашите продукти се фокусират върху високо качество, заедно със стилен дизайн, доказана технология и интелигентни функции. 

Нашата цел е да имаме най-доволните клиенти на пазара. За нас продажбата на продукт е само началото на дълга връзка, където ще гарантираме, че вашият INOKIM ще бъде с вас в продължение на много години напред. 

Убедени сме, че всички можем да подобрим нашето общество и околната среда, в която живеем. Използвайки електрически скутер за кратки до средни пътувания, вие допринасяте за намаляване на емисиите на въглероден диоксид и по този начин допринасяте за по-добра среда за всички.

Собствен електрически скутер - Климатичният избор

Проучванията показват, че един от най-екологичните видове транспорт за краткосрочни и средносрочни пътувания е електрически скутер, особено когато го притежавате сами.

Притежаването на вашия електрически скутер има много предимства:

 Винаги е на разположение за вас, независимо кога имате нужда
 Знаете, че винаги се зарежда, когато го използвате
 Знаете, че е безопасно, с работещи спирачки, части на място 
 Получавате приятно и удобно каране на електрически скутер с високо качество
 Вашият електрически скутер е адаптиран към вашите специфични нужди, например лек и гъвкав за поемане на автобуси и влакове или големи и стабилни за работа на дълги разстояния.
 Вашият електрически скутер може да бъде оборудван с аксесоари, които правят пътуването ви по-безопасно, по-ефективно или по-забавно

INOKIM (MYWAY) стартира като проект за гараж през 2009 г. Награденият дизайнер Нимрод Сапир се опита да намери решения на предизвикателството да транспортира от А до Б за минимално време и с усилия, като същевременно намали използването на автомобили и въглеродния отпечатък в градската среда.

INOKIM дълго време ръководи разработването на електрически скутери и много от неговите компоненти вече могат да бъдат намерени в други марки и копия. INOKIM обаче продължава да ръководи развитието и днес е единственият, който има собствена фабрика, където се извършва цялото производство и монтаж.

Важни етапи :

 2009  MYWAY QUICK е издаден от MYWAY Company и е първият лек скутер с бързо сгъване, изработен от алуминий с безчетков електрически мотор и литиеви батерии
 2013 - Започва масово производство с подобрен модел QUICK , наречен QUICK -1. Продуктът имаше феноменален успех. Pga. успехът му, имаше много компании, които искаха да го копират.
 2015 - INOKIM пусна модела LIGHT , който беше по-лесен и по-бърз за сгъване и адресира напълно нов сегмент на пазара. LIGHT е най-добрата комбинация от лек и гъвкав електрически скутер, който е безопасен и стабилен за каране.
 2017  пуснат модел MINI ; тежи само 8,5 кг, но уникална характеристика, тя може да бъде теглена като количка, когато е сгъната.
 2018 - INOKIM пуска модела OX - може би най-добрият електрически скутер в света. Мощен, дълъг обхват, стабилен с патентовано окачване за най-добър комфорт.
 2019 - INOKIM пуска OXO . Супер електрически скутер с двойни двигатели, още по-голяма батерия и хидравлични дискови спирачки.

Повече информация за INOKIM можете да намерите тук 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки