ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Каква е разликата между INOKIM и MYWAY?

Няма никаква разлика.. INOKIM е новото име на MYWAY, когато марката започва да се произвежда за целия свят.

Каква е разликата между батериите INOKIM и всички други?

Електрическите скутери от марката INOKIM използват презареждащи се Lithium батерии, като тези използвани при електрическите и хибридните автомобили, като Toyota PRIUS и TESLA. Това е много висока технология.
Предимствата на литиевите батерии са: многобройни презареждания, ниско тегло, висока продуктивност и компактност.

Колко са бързи скутерите INOKIM?

Могат да достигнат скорост от I 45km/h, в зависимост от модела, теглото на скутериста, съпротивление на вятъра и наклон на трасето.

За колко време се презарежда батерията на скутера INOKIM?

В зависимост от модела , отнама 3,5 – 12 часа за пълно зареждане на батерията.

Какво разстояние изминава скутер INOKIM с едно зареждане на батерията?

Скутерите могат да изминат между 20 – 110 км с едно зареждане, в зависимост от модела, теглото на скутериста, вятъра и наклона на трасето.

Колко тежи един скутер INOKIM?

В зависимост от модела, скутерите имат тегло от 8.7 кг. – 28 кг.

Колко е издържлив скутерът INOKIM на вода?

Издържа при дъжд, обаче трябва да избягвате карането през водни участъци.

Каква е гаранцията на скутерите INOKIM?

1. Гаранцията на продукта е валидна от датата на закупуване. Гаранционният срок е, както следва:

1.1. 24 (двадесет и четири) месеца за всички модели електрически скутери, като гаранционния срок прокрива следните части – конструкция на рамка/рама, кормилна стойка, панел за управление - дисплей, бутони и система за ускорение и спиране, сгъващ механизъм; механична спирачна система; основни и допълнителни светлини.
1.2. 12 (дванадесет) месеца за - електрически мотор, контролер, батерия, зарядно, порт за зареждане.
Дълготрайността на батерията и нейните характеристики зависят изцяло от спазването на правилата за експлоатация, описани в ръководството за употреба, на хартиен или друг носител. Батерията се подменя в рамките на гаранцията по т. 1.2, в случай, че капацитетът и е с 65% или по-малко, спрямо капацитетът и по техническа спецификация.

Гаранцията покрива производствени дефекти и електрическите части на скутера, включително батерията. За гаранционно обслужване е необходимо да представите оригинален документ за покупка. Разходите за доставка на резервни части или целия скутер до нашия сервизен център се покриват от купувача. Гаранция не покрива неизправности, дължащи се на неправилна експлоатация на скутера, механично износване и щети, причинени при злополуки (падане) или атмосферни условия.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки