Инициативата „Чист въздух за всички" #FreshAirBG

Чистият въздух зависи от всички нас

INOKIM Bulgaria се ангажира да намали въздействието на автомобилите, отделящи вредни газове. Градската мобилност е от съществено значение и оказва влияние върху качеството ни на живот. Нека да превърнем местата, в които живеем, по-чисти и по-красиви като помогнем за намаляване на вредните емисии във въздуха.

През последните години се убедихме, че това не е само наша кауза. Изключително сме радостни, че имаме много съмишленици сред представители на бизнеса, учебни заведения, институции и граждани, които искат активно да се включат в борбата за по-чист въздух и намаляване на трафика в населените места.

Много организации споделят, че се борят за по-чист въздух, а усилията им са насочени основно към търсенето на законодателни промени. Нашият фокус обаче е малко по-различен:

Ние не чакаме някой да направи нещо...., Ние дейст ваме!“

Истинската промяна трябва да започне от самите нас, а не от институциите. Те ще ни последват. Има много работа да се свърши докато започнем да усещаме резултатите от промяната. Факт е, че все повече хора избират ежедневно да се придвижват с електрически скутери и велосипеди. Ние и нашите партньори не спираме да провеждаме активни кампании за промотирането на този нов, динамичен и по- здравословен начин на живот.

Амбицията ни е Инициативата „По-чист въздух“ да намери отзвук в различни градове в България. Основната цел на инициативата е да мотивира гражданите да изберат алтернативен начин на придвижване.

Бъдете част от нещо по-голямо.

Замърсяването на въздуха в България, в частност София, е огромно предизвикателство за обществото, но всички ние можем да бъдем част от решението. Присъединете се към INOKIM Bulgaria и нашите партньори и ни разкажете, как искате да се включите и как ние можем да помогнем в това.

Следвайте ни в социалните мрежи, за да научите първи за всички активни кампании, които имаме.

Нашите партньори

Вижте кампанията на 01.06.2021 г. тук

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки