Доставка и плащане

Доставка и Плащане

Доставката е безплатна при поръчки на стойност над 80 /осемдесет/ лева.

При поръчки на стойност под 80 /осемдесет/ лева доставката се заплаща от ПОТРЕБИТЕЛЯ. Цената на доставката за територията на България се изчислява автоматично от калкулатора на доставчика, който сте избрали.

Доставките ще се осъществяват чрез куриерски фирми СПИДИ АД и ЕКОНТ АД, Поръчките на територията на България ще се доставят в работното време на куриерските служби.

Разходите за изпращане и получаване на електрически скутери за ремонт, се покриват от потребителя, освен в случаите на констатиране на дефект в изпратения продукт, в рамките на 7 (седем) дни след неговото получаване от страна на Потребилтеля. В този случай, разхода по изпращане към Търговеца се поема от Потребителя, а разхода по изпращане към Потребителя се поемат от Търговеца. 

Преди изпращане на поръчаната стока, Търговецът има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства, Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства Търговецът си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Всичко, посочено в настоящата Политика, се прилага доколкото не противоречи на условията на куриерската фирма, която осъществява доставката. В този случай следва да бъдат приложени вътрешните правила на доставчика, като Търговецът следва да уведоми потребителя в най-кратки срокове.

Търговецът обработва поръчките в срок от 1 работен ден от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.

Доставката на закупена на изплащане стока се извършва в срок до 7 дни, считано от датата, на която Търговецът е уведомен от съответната финансова институция за подписан договор за кредит, финансиращ в пълен размер съответната поръчка.

Доставката се изпълнява въз основа на данните (име, ЕГН, адрес за доставка - служебен или настоящ адрес), посочени от купувача в договора за кредит. Получаването на стоката се извършва лично от купувача, след като удостовери самоличността си чрез представяне на документ за самоличност, положи подпис и собственоръчно изпише собственото си и фамилно име в документа, удостоверяващ предаването на стоката.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при използване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки